View Single Post
Staro 10.09.2009., 07:48   #344
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ne znam iskreno,ni što bi radili na SP u ovakvom psihičkom stanju momčadi.
Nije ovo samo sad,dobro je Srna rekao,a i ja to stalno ponavljam,to je od Turske,i EP-a.

Momčad je bila na vrhu,puna snage,mnogo igrača se još trebalo -prodati-, neki su bili na zalasku poput Kovača,ali smo grizli,bili kompletni,ali i kompetitivni,nadigravali smo se,napadali.

Jučer su tri čovjeka igrala,Manđo,Niko i Runje. Da su i oni zakazali, dobili bi nas 10-1,vjerojatno gol manje više.Tu negdje.

Sramotan je način na koji su nas prizemljili,ali to nam je i trebalo,ruku na srce Runje nas je spasio u Zagrebu protiv Belarusa,a Eng nisu oni,i to se vidi, sreća je,da nismo i više izgubili.

Ovakva Hrvatska nema šta raditi na SP-u,i to se najbolje sada vidi, posve kriva koncepcija igre,ljudi na posve krivim mjestima,noge odsječene,glave - u krevetu sa ženama,ili na ljetovanjima još,kao da nisu vidjeli da ih je 10 000 ljudi došlo podržati,u ne baš bliskom putovanju.

A onda tek na scenu stupa Engleska superiornost, netko će reći,bio je penal na Eduardu,i jest,da je za Eng. Ali nama to nitko neće suditi,a pogotovo njemu,jer nismo nametnuli ritam,ni puknuli po golu u 1P,osim Manđe,preko.

Žao mi je što smo im dali materijala da nas opet razapnu,ali mediji su takvi, ovo je bojim se kraj jedne lijepe ere pod Slavenovim vodstvom,od ovakvog poraza,kad možeš na 5-1 biti sretan,da nije gore prošlo,teško se itko može oporaviti,i da odemo u dodatne kvalifikacije,mislim da će ovaj curse,pratiti igrače nekoliko godina sigurno.
thedream je offline   Reply With Quote