Ne smatram se kvalificiranim, ali jako dugo igram managera na pcu, svakakvih...uspio sam nauciti to da igraci ne igraju svojevoljno, kako bi htjeli, vec iskljucivo po instrukcijama managera/trenera/koga vec...sve sto vidis na terenu, od postavljanja igraca, do njegove odluke hoce li ici naprijed s loptom ili nazad je direktna odluka trenera i uputa koje mu je dao...pranjicu nije prvi put da igra lijevog beka, pa ne zamjeram bilicu sto je njega stavio, ali SVI igraci su bili postavljeni dva metra od protivnickih, a protiv Engleza ne mozes igrati stand off, vec moras pressing, sto bi bilic morao i znati, treci gol nas je dotukao, da ga nije bilo, mozda bi se i izvukli, mada sumnjam. Mi imamo napadacki raspolozenu reprezentaciju, a ne vjezbamo napad i stvaranje prilika za gol, sto je jos jedna biliceva greska, mozda i najveca...takodjer, daje previse individualnih instrukcija igracima, cime se gubi koherentnost tima...po meni, svaki igrac osim mozda modrica, mora igrati onako kako njegova pozicija na terenu nalaze, ne smije biti "poseban", sto bilic ocito ne vidi...