Hm početak svih tih igara, kao need for speed za one koji igraju bar negdje od 1996 ili bar 98. na dalje je jasan. Nije se moglo bolje tehnički dobit. I nama je ostalo u sjećanju da su to bile super igre. Probajte danas zaigrat nfs 2 pa to je LOL.
Video igre su bile nešto novo i nepoznato i bilo nas je dosta koji smo tada bili djeca. Znaći dobio si nešto što nitko prije nije vidio autić koji voziš na ekranu i ponašo se bolje od svih ARKADE aparata
I svaka igra je bila zakon bla bla.
Ali sada kojih 10 godina kasnije očekivaš da bar ta auta imaju fiziku koja djeluje kako tako realno. U biti nemogučnost i neznanje developera da prenesu realističnost u igru je prozvana arkadom. Kao da je to izbor a ne kretenizam.
Dakle napravi se igra kao gtr. Poprilično realna onima koji obožavaju realističnost
ili uz par klikova i uključenih pomoću pretvara se u zabavu za one kojima nije toliko fora ultra realističnost i samo se malo žele zabaviti. I time je riješen problem.
A stvari kao pro street gdje je fizika takva da se newton okreće u grobu brzinom svjetlosti je nedopustiva. To nije arkada to je izrod potpuno nesposobnih ljudi koji napišu na kutiji jedno a unutra dobijete umjesto igre
virtualni vibrator sa porukom : E A kako smo vas za****.
I sad kad je prodaja pala i kad su ljudi napokon totalno popljuvali EA
sad kažu wow moramo popravit kvalitetu i onda im ljudi iz sinbina i tako dalje
rade na igri, koja po kratkom postupku mora bit simulacija.
Vjerujem da će igra bit ok i sve 5. Ali ovo prije nje im nemogu oprostit.
Po meni je najbolji unleashed bio.
A za shift mogu reći da mi je drago vidjet da se auto "čak malo udubi i postane lošiji za vozit" kad se sa 300 na sat spucaš u zid. Fora ......
A ovo za oversteer i understeer lol....
Nemojte me flamat sad sve je u dobroj namjeri