View Single Post
Staro 09.09.2009., 19:04   #242
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Hm početak svih tih igara, kao need for speed za one koji igraju bar negdje od 1996 ili bar 98. na dalje je jasan. Nije se moglo bolje tehnički dobit. I nama je ostalo u sjećanju da su to bile super igre. Probajte danas zaigrat nfs 2 pa to je LOL.

Video igre su bile nešto novo i nepoznato i bilo nas je dosta koji smo tada bili djeca. Znaći dobio si nešto što nitko prije nije vidio autić koji voziš na ekranu i ponašo se bolje od svih ARKADE aparata
I svaka igra je bila zakon bla bla.

Ali sada kojih 10 godina kasnije očekivaš da bar ta auta imaju fiziku koja djeluje kako tako realno. U biti nemogučnost i neznanje developera da prenesu realističnost u igru je prozvana arkadom. Kao da je to izbor a ne kretenizam.

Dakle napravi se igra kao gtr. Poprilično realna onima koji obožavaju realističnost
ili uz par klikova i uključenih pomoću pretvara se u zabavu za one kojima nije toliko fora ultra realističnost i samo se malo žele zabaviti. I time je riješen problem.

A stvari kao pro street gdje je fizika takva da se newton okreće u grobu brzinom svjetlosti je nedopustiva. To nije arkada to je izrod potpuno nesposobnih ljudi koji napišu na kutiji jedno a unutra dobijete umjesto igre
virtualni vibrator sa porukom : E A kako smo vas za****.
I sad kad je prodaja pala i kad su ljudi napokon totalno popljuvali EA
sad kažu wow moramo popravit kvalitetu i onda im ljudi iz sinbina i tako dalje
rade na igri, koja po kratkom postupku mora bit simulacija.

Vjerujem da će igra bit ok i sve 5. Ali ovo prije nje im nemogu oprostit.
Po meni je najbolji unleashed bio.
A za shift mogu reći da mi je drago vidjet da se auto "čak malo udubi i postane lošiji za vozit" kad se sa 300 na sat spucaš u zid. Fora ......
A ovo za oversteer i understeer lol....

Nemojte me flamat sad sve je u dobroj namjeri