View Single Post
Staro 09.09.2009., 18:09   #158
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Pozdrav,

imam malih problema. Naime ako se sječate kada vam lord Nasher da ona keep kojeg obnavljate i dio kada trebate skupljati saveznike (lizarde, dwarfove, druide itd.). To je glavna radnja ali kao "međuradnje" možete obavljati repair keepa i upgrade oružija/armora vojske keepa. Napravio sam sve kaj treba popravio smitha, dučan, dofurao trgovce itd...

Svaki put kada pokušam nagovoriti smithove da naprave armore/oružija za vojsku dobijem odgovor "i need more ore"..e sada je moje pitanje koji je q ore i di nabaviti. Ok možda je materijal ali se mislim nisam susretao s njim. Dofurao sam i onog trgovca kaj sam ga našao kod fire gianta kada idete po belt kako bi ostvarili savezništvo s dwarfovima.

Druga glupost. U istoj misiji s fire giantima gdje idete po belt možete naiči i na onog zmaja. E ako se sječate taj je zmaj imao grlo zlata i pizdarija koje ne možete sve pokupiti i onda vas vaš dwarf pita kaj da radimo. Jedan od ponuđenih odogovora je da se pošalje vojska iz vašeg keepa po to zlato...to sam i odabrao i sada ne znam kome da to naredim. Probao sam sir Navalu (member of nine) i onoj žemski kaj je commander u keepu.

Ajde ako ima netko nekaj bio bi zahvalan.
Hamm je offline   Reply With Quote