Citiraj:
Autor Doink the Clown
Ako nezadovoljni potrošač pošalje dopis sa povratnicom sa opisom problema prodavaču i ako ovaj to zaprimi i nakon 15 dana ne očituje se potrošaču i tada postoji temelj za podnošenje prijave 
|
Ma nema to veze, trgovina ima 45 dana da radi kaj želi.
I na mail moraju odgovoriti unutar 15 dana po zakonu, ali to je sada manje bitno.
Citiraj:
Autor veve
Ne znam dal je Albatron reparirani (moja je Zotac znaci nije ista) i nitko od njih dvojice nista nije spominjao reparaciju, a meni ovako na oko se cinila kao normalna grficka bez kutije.
A nista pricekat cu par dana pa ih nazvati ako oni mene prije ne nazovu i probati nekak rijesiti to... a sad kolko vidim na cjeniku skoro pa da i nista nemaju od proizvoda, izgleda da su u govnima koje je trenutno i mene zahvatilo :P
|
Obično je reparirana ako nema kutije, sumnjam da idu bulk kartice u vemilu. Smiju ti dati i karticu bez bundle-a, ali sa naglaskom da je ista kartica kao tvoja reklamirana.
Pošalji pismeno na mail, sa svim potrebnim podacima, zahtjev za povratom love ako ne nađu istu takvu reklamiranu karticu. Ili možeš se naci na pola puta i ponuditi da za placeni iznos potrošiš lovu kod njih na neki drugi hardver.