View Single Post
Staro 09.09.2009., 15:27   #806
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova

btw nije valjda da prilazis s trenutne konfe na i7?
pa kriza je treba pare spiz......t dok jos nesto vride tj ne pojede ih inflacija

malo sam gledo vase preporuke i kako sad stvari stoje morat cu sam napravit tvornicu matploca da imam plocu po svom gustu
te jedna alergicna na RAM (asus) te druga ima lejout za ubit grafe kad su u SLI (gigabite) jer gornja nema zraka jer se mulci nisu sjetili stavit malo vise razmaka, te ono sta me jako zivcira je i cinjenica da na pola ako ne i vise ploca donji PCI-E slot kad radi samo sa jedmo grafom radi u 8X modu a kad je u SLI ili CF modu radi u 16x ( je da malo cuno izgleda ali ako u manualu tako pise valjda je tako) + jos citavo cudo sitnih musica koje ploce te cijene stvaro ne bi smjele imat ali sta ces tako ti je to
sta se tice lejouta asusova P6T Delux V2 mi je nekako naj draza ali citam i po nasem forumu a i okolo da je musicava glede rama
dok u firmi imamo Gigabytovu UD3R i mogu rec da je ploca mrak ali em su PCI-E utori pre blizu za dual slot grafe em donji u single modu radi u 8x
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413

Zadnje izmijenjeno od: ante2. 09.09.2009. u 15:49. Razlog: naso sam odgovor na pitanje :)
ante2 je offline