Citiraj:
Autor xulos
Ali imas striker 2 i 4870x2 ( koja je trenutno i najjaca atijeva kartica )  . Necemo o tome. Svatko bi to volio imat. Neces si nikad kupiti ni RR phantoma, ali ga voli s vidjet na cesti ( kao ja ovog u osijeku  ) , ili Ferrari Scuderiu pa sta.Grafa je pila ali kao sto review kaze za te pare uzmes 3way sli od GTX285 i jos te izadju manje ili 2x GTX 295 koje naklokas na te frekve.Al jbg to je luksuz , a luksuz se plaća 
|
Sto se tice mog kompa - niti jedna stvar u njemu nije drito iz trgovine (osim periferije i monitora), sve je kupljeno polovno s maksimalnom ustedom, i svejedno nije mi bilo tesko dati pola place za nesto jer volim hardver i uzivam u njemu. Barem za sada mogu tako razmisljati i to raditi jer jos uvijek nisam ozenjen i nemam djece, dugova i kredita koje moja jadna placica ne moze podnjet.
Sto se tice ostalog, malo mi vec ide na zivce upadanje u komentiranje nekog hardvera 'joj pa to je preskupo' ili 'kog boli k*** za ovo kad nes nikad to imati'. Pa nitko ne kaze da cijena nije prevelika, puno cijena na trzistu hardvera je u najmanju ruku nerealno i pretjerano, ali sam ja nekako dobio dojam da je ovo forum di se raspravlja i komentira razno-razni hardver... pa zbog toga mislim da takvi upadi nisu u redu