View Single Post
Staro 09.09.2009., 15:10   #1864
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ok evo mene s prvim problemom u vezi reklamacije...
Par postova iza sam napisal da mi je otisel ventilator na grafickoj i ok sve je to sredeno odneseno na servis i danas mi je dosla kak ti "nova" graficka, jos mi je onda trgovac rekel da jos imaju samo Albatron 9600GT i Gigabyte 9600GT pasivku za koju sam rekel da ju odmah necu jer znam da su sami problemi s njima (pregrijavanje), pa ajde neka onda bude Albatron. (bilo mi je odmah cudno jer njega vec nema na cjeniku tam negdi od 4/5 mj 2008. i to mi je inace bila prva graficka koja je bila reklamirana u 10mj 2008 zbog artefakti i u zamjenu je dosla Zotac, sto znaci da su ovu sad ko zna di spuknuli iz neke rupe...)

Odem ja u vemil, dam papir i ode lik po graficku kad ono graficka samo u anti statickoj vrecici, otvarana i ja ono WTF!? di je kutija i ostatak?

Da bi taj prvi lik meni: "Pa to vam je sve uredu to je normalno, pa jeste li vi uopce donesli graficku koju ste reklamirali s kutijom i ostalim stvarima u njoj?"
Ja: "Jesam, sve je uredno doneseno, cijeli bundle i znam da bi trebal dobiti novu graficku kompletno zapakiranu u kutiji zbog garancije"
Ubacuje se drugi lik u razgovor: "Cujte to vam nema veze, sta bi rekli na to da smo mi prije vec prihvacali komponente na reklamaciju bez kutije i bundla?"
Ja: "Ok...dobro, ali ja necu da imam probleme s garancijom samo zato jer je graficka dosla u vrecici bez kutije, ko zna dali je uopce ispravna."
--- jos malo natezanja s njima ---
Ja: "Oprosite, ali ja necu prihvatiti zamjensku karticu. Kada dode nova zapakirana javite mi. Dovidenja..."

Planiram ih zvati sad u petak da cujem dal ima kakvih novosti.
veve je offline   Reply With Quote