Da, jasan mi je smijer u kojem vjetar ovde puše / da je audifilima bolje da se ne pojavljuju jer se najebali pošto su debili kakvih nigdje nema.

Pate na brendove i tko zna kakve pizdarije a sve to pa i bolje dobiju s manje uloženog.
Čitajuči topik mene cesto sramota jer mi je na zvucniku Kimber8TC umjesto pletenog utepejca koji za puno manje uloženog nadmaši sve živo i mrtvo te je više IN. I zbog tog jer mi je izvor relativno ostarjeli ArcamCD73T a ne nova verzija Fubara s 300gb flakova i zvucna nekog zvucnog imena i nadmočnijih specifikacija ili DAC u zadnje vrijeme. I sad zbog toga jer nekad preferiram slušat muziku preko stereo moda kucnog kina - Nadovog pre/pro s biampanim svim kanalima nego integrirca.
Vjerovatno zbog te sramote podsvjesno ne mogu napravit listu svega što imam da mi ukrašava prostor za sig kao što je to popularno.
Nego , citam ja tu tvoju 'lekciju' i možda sam corav ali ni nakon dva puta ne vidim odgovor - s cime si se to imao prilike igrat / družit , jel bio u igri pasivni ili aktivni biamping , što si to doma slušao i usporedivao da te dovelo do onog zakljucka?
Jer za razliku od necijeg pisanja napamet što je negdje pročitao ,kad to dolazi od nekog tko je "
been there/done that" ,kad to dolazi iz necijeg osobnog iskustva to daje za mislit jer ima neku težinu za razliku od prijespomenutog što ima težinu šuplje slame.