Citiraj:
Autor matoliki
UPDATE:
Ovako čačkao sam nešto po instalaciji jučer navečer iz čiste zajebancije i shvatio da pri instaliciji možeš bilo koji harddisk pretvoriti u hpf+ (to je disk drive, šta ja znam ekstenzija ili nešto slično isto kao fat, koji koriste macovi). Tako sam D: disk pretvorio u hpf+. Na njega sam instalirap i pokrenuo MACOS - radi ali nije baš neko sunce (valjda još trebam drivere instalirati). Zvučna radi (to me iznenadilo) ali me ne radi miš od laptopa tj. touchpad nego moram staviti externi miš.
Idemo dalje - windowse recovery nakon toga, kako piše. Ali nakon toga me više ne pita da li hoću MACOS ili VISTU nego automatski pali VISTU kao da MACOS nisam ni instalirao. D: mi više ne čita pod windowsima - što mi i nije problem jer sam tako i očekivao... Nekakvi predjlozi šta da radim s time.
Inače zadovoljan sam kako se razvija situacija i bilo je zakon igrat se MACOS-om kad sam ga uspio instalirati.
Eto toliko za sada.
|
Podigni tu Vistu (kad već ide gore),sa instalacijskog Hackintosh DVD-a prekopiraj file "chain0" na C.
Nakon toga otvori command prompt (moraš imati administratorske ovlasti) i upiši sljedeće komande:
bcdedit /copy {current} /d “Mac OS X”
bcdedit /enum active
bcdedit /set {GUID} PATH \chain0
* Prvu liniju napiši baš tako kako je navedeno
* Treću liniju upiši tako da GUID zamijeniš sa alfanumeričkom "kobasicom" koju ćeš vidjeti u commant prompt-u, Ispod "Mac OS X".
Izađi iz commant prompta, restartaj računalo. Kod narednog boot-anja vidjet ćeš dual-boot. Izaberi po želji i voila!
Nadam se da sam pomogao
LP