View Single Post
Staro 08.09.2009., 23:22   #12
LoneWolf
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Cosmito

Citiraj:
Autor cosmito Pregled postova
Ruksak Vam je poslan na kućnu adresu. Kao što ste rekli, zvali ste 4-5 puta i rečeno Vam je da smo zbog logističkih poteškoća morali ruksak naručiti iz inozemstva. Tu je računica jednostavna, preko oceanska dostava traje 15-20 dana i onda se još roba treba ocariniti što sa svom papirologijom traje dodatnih 2-3 radnih dana. Mi Vam se duboko ispričavamo što ste morali čekati na osvojeni proizvod, pa se nadamo da će te se i Vi ispričati na neosnovanom blaćenju našeg imena po primitku robe.
Nemam se ja kome ispričavati, nego biste se vi trebali ispričati i na neki način mi se odužiti sa npr. uplatom klikova na moj račun. Mislim da je to najmanje, a vas ne košta baš ništa. Danas je 08.09.2009., a paket još nisam dobio. Recimo da ću ga dobiti za dan-dva. nek bude 10.09.2009. Paket sam platio, nakon što sam ga osvojio i platio 31.07.2009. Do 10.09. je 41 dan. Pa ako je paket putovao 15-20 dana, gdje je kvragu bio još 21 dan, ako uzmemo vrijeme putovanja paketa 20 dana. Inače piše da u roku 14 dana dostavljaju osvojenu i plaćenu robu. Nisam ništa lagao i nemam se zašto ispričavati, a vi koji ste mi na svaki poziv odgovarali da će biti slijedeći tjedan ste ili izmišljali ili lagali. Da sam bilo što izmislio ili lagao ja bih vam se ispričao. Inače vi ste mene trebali nazvati i sve objasniti, a ne da ja moram vas nazivati 4-5 puta. Lijep Pozdrav!
LoneWolf je offline