Tema: Koji gamepad
View Single Post
Staro 08.09.2009., 22:53   #107
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor dj_dannijel Pregled postova
ja ga kupio prije dvije godine... di je najeftiniji?? neznam... istražuj.... brijem da u vemilu(barem je nekad bio) platio ga kad je izašo oko 240kuna
DOBRE STRANE:
  1. kompatibilan je s hrpetinom igara za pc.... znaci... u igrama su simboli indentični tipkama... nema onog press button 5 pa si ga ti traži di je button 5:-D nego piše press Y i ti znaš di ti je Y
  2. ventač..... ventilator je i te kako koristan... nebi vjerovali al je istina...
  3. x box style... definitivno po meni najbolji gamepadovi, imaju "zamjenjen" d pad i ljevi analog...
  4. RT i RB ili ti ga dvije stražne tipke... su ti potenciometri.... znači daju se dozirat što je velika prednost kod trkaćih igara.... a mogu funkcionirat i kao obićne tipke...
  5. analog je uber precizan(naravno nakon instalacije malo podesit u igri kako kojem čovjeku paše)....
  6. kvaliteta izrade...9/10 zakaj reći ču vam u manama:-D prednosti izrade su jako kvalitetno kučište.... palo mi cca 15 puta stao na njega, sjeo na njega, pao mi s bicikla dok sam išo frendu na partiju pesa6 itd itd.... i stvarno nema niti ogrebotine...
MANE I LOŠE STRANE:
  1. ventilator počel zujat... al nakon 2 godine i to nije tolka mana...
  2. kabel.... definitivno je kabel jedina stvar koju sam našel kao manu... dio di kabel ulazi u gamepad se nakon 3 mjeseca gibanja i padanja itd jednostavno precvikali, dolazilo do kratkog spoja pa gamepad jedan tren radil drugi ne.... garancija mi se priznala na to... dobio drugi gamepad i nakon godine dana opet isto.... Rješenje... šarafciger, izolirtraka, lemilica, malo volje, i sad radi ko da mu ništa nije nit bilo....makne se onaj dio, odcvika se cca 3 centa kabla i adiamoooo;-)
  3. nije za iznadprosječne ruke.... moraš imat normalne šake
Eto... nadam se da ti je moja mini recenzija pomogla;-)
moj savjet....
ili on ili logitech cordles rumble pad 2.... probal sam svakakvih kvarkova hama i ostalih gamepadova... al LOGI je LOGI....

E to te pitam, ma ovaj logi mi je preskup, za to si kupim već i poneki hardver.

Nego na glavno pitanje koje sam mislil da buš odgovoril makar ga nikad nisam postavil , je to da: "kak funkcionira to kaj su zamjenili analog i nav. tipke"??

Jel palac može dovatiti cijeli radius analoga, i kak stoji jel umarajuče ili je ok? Imam normalne šake, nemam ni male ni velike
danc00 je offline   Reply With Quote