View Single Post
Staro 07.09.2009., 21:47   #172
jero
Premium

Datum registracije: Feb 2008
evo kako sam ja rijuesio peoblem kad udete u igru a nema slike a cujete muziku u pozadini.
С:\Documents and Settings\........\Local Settings\Application Data\id Software\WolfSP\base\wolf.cfg uditu u cfg pomocu note pad pa r_displayRefresh promjenite na 75.ali ima problem jer toga filea cfg nebude u tom folderu.on se meni pojavio tek kad sam zapoceo igru, a igru sam zapoceo tako sto sam sluso u pozadini muziku i napamet lupo enter, ali da pojednostavnim cim kliknete na ikonu i udete u igru pritisnite 4 puta esc da prekinete animacije, poslje slijedi mali loading, i poslje loadinga ponovo ce te cuti muziku to ste u glavnom menio. onda stisnite dva puta enter i trebala bi cuti glavnu animaciju koja traje nekih 4-5 min pricekajte je do kraja i provajte skontat kad ste poceli igrat ( hodajte naprijed nazad cuti ce te korake). kad cujete korake pomocu ctrl-alt-del izadite iz igre i trebo bi vam se onda u onom failu pojaviti wolf.cfg pa promijenite i radit ce.
za ostale probleme mozete neka rijesenja nac na ovoj stranici :
http://www.gamingnewslink.com/2009/0...ayer-problems/ ili na wolfenstein-ovoj stranici na forumu
jero je offline   Reply With Quote