Sa ovim Pioneerom ne bi trebao imati problema što se amplifikacije tiče, nije to Logi pojačalo slabo baš toliko ali ne očekuj da će raditi bolje/glasnije od originalnog Tangband drivera jer je kutija ipak proračunata posebno za njega (ako misliš staviti sub u istu kutiju). A čak i ako misliš raditi posebnu kutiju za Pioneera opet neznam kako će ti biti u pogledu kvalitete jer Pioneer auto subovi nisu baš bog zna kako dobri u SQ-u. Doduše nije ni ovaj Logi ali opet, nikad ne znaš.
Pazi da pojačalo ne tjeraš previše i sve bi trebalo biti ok, kad čuješ distorziju smanji malo i sve 5.
Možda bi ti ovaj Hertz bio isto ok
Hertz ES250D
Pazi samo da ti stane unutar postoječe kutije i da mu parametri barem donekle pašu ako želiš iskoristiti originalnu kutiju. To možeš uz pomoć BassBox Pro 6 programa sve vidjeti (u teoriji ofc, praksa je malo drugačija

)
Inaće, baš sam neki dan spojio 1x4 oma sub (Focal 30A1 u BR kutiji 30l) na pojačalo od Z-2300 čisto za probu. To čudo itekako ima snage da pokrene taj sub samo ne znam do koje granice pošto nisam držao pretjerano glasno niti dugo pa ne znam kako stoje stvari sa zagrijavanjem i klipom. Ali to je zidove rušilo bolje od orig. suba i zvuk je bio puno kvalitetniji iako je basa bilo malo previše (veća osjetljivost)