Citiraj:
Autor Mar
Znam ime nastavka.
District 10 
|

A možda odluče napravit i teenage sapunicu o bogatim klincima s beverly hillsa i njihovom suživotu s bogatim pripadnicima aliena pa ga nazovu District 90210.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Pa dal je itko vidio iz kojeg je film kuta sniman, na koji način i na koji se način priča razvija. Zato je tako dobar, jer nije polu "gej", polu naratorski gdje ce ubaciti neki miran razgovor nasred filma da ti sve objasni, ili krajem filma. Pratili smo praktički jednu osobu cijelim skoro putem. Ono što nije neobjašnjeno nije rupa, nego jednostavno tako. Ja bi to usporedio sa odlaskom na nogometnu utakmicu. Ovaj film je sniman kao da si na nogometnoj utakmici, dok je prosjecni americki SF film sniman kao da si doma pred televizorom. Ne mogu vise pojednostaviti od toga. Ne moraš imati nekog Obi Wan-a da ti objasni zašto je nešto tako kako je isto kako ne trebaš imati bad guya koji ce ti objasniti što želi i zašto učiniti prije nego te pokuša ubiti... list goes on... Kao da je rupa u priči u jednom Metropolisu recimo zašto se nije radna klasa prije pobunila
Neznam. Možemo pričati o ukusima, ali ovaj film je jednostavno nemoguce usporediti sa bilo kojim SF filmom ili serijom od 1920->.
Mozda su se neki dotaknuli te teme, ali ne na ovaj način. (npr. Star Trek se tokom svih svojih generacija doticao ove teme, ali na potpuno drugačiji način).
Ali dobro, neka ga ljudi pogledaju, pa tko voli nek izvoli!
|
Ma gle, meni se film sviđa. I način na koji je sniman i kut gledanja itd. I dobro si rekao, sviđa mi se to što nije polugay i nema objašnjavanja poglupom dijelu publike.
Ali ovo što ti veliš "Ono što nije objašnjeno nije rupa, nego je jednostavno tako" je jedno od najgorih mogućih objašnjenja. Pa s tim stavom možeš obranit svaki loš film. Tako možeš i za
War of the worlds 2 reć da radnja nije debilna, scenarist nije bio na teškim drogama i režiser nije mentalno zaostao nego je to jednostavno tako. I to je super film. Mada je stvarnost potpuno drugačija.
District 9 je dobar, svakako preporuka, al ima rupa. Kao i većina filmova.