Citiraj:
Autor danc00
Di je najjeftiniji? Vidim da ti je to avatar pa ga valjda imaš i znaš ga...koje su mu mane, i kak leži u ruci te kakva je izrada jel čvrst ili kakav?
|
ja ga kupio prije dvije godine... di je najeftiniji?? neznam... istražuj.... brijem da u vemilu(barem je nekad bio) platio ga kad je izašo oko 240kuna
DOBRE STRANE:
- kompatibilan je s hrpetinom igara za pc.... znaci... u igrama su simboli indentični tipkama... nema onog press button 5 pa si ga ti traži di je button 5:-D nego piše press Y i ti znaš di ti je Y
- ventač..... ventilator je i te kako koristan... nebi vjerovali al je istina...
- x box style... definitivno po meni najbolji gamepadovi, imaju "zamjenjen" d pad i ljevi analog...
- RT i RB ili ti ga dvije stražne tipke... su ti potenciometri.... znači daju se dozirat što je velika prednost kod trkaćih igara.... a mogu funkcionirat i kao obićne tipke...
- analog je uber precizan(naravno nakon instalacije malo podesit u igri kako kojem čovjeku paše)....
- kvaliteta izrade...9/10 zakaj reći ču vam u manama:-D prednosti izrade su jako kvalitetno kučište.... palo mi cca 15 puta stao na njega, sjeo na njega, pao mi s bicikla dok sam išo frendu na partiju pesa6 itd itd.... i stvarno nema niti ogrebotine...
MANE I LOŠE STRANE:
- ventilator počel zujat... al nakon 2 godine i to nije tolka mana...
- kabel.... definitivno je kabel jedina stvar koju sam našel kao manu... dio di kabel ulazi u gamepad se nakon 3 mjeseca gibanja i padanja itd jednostavno precvikali, dolazilo do kratkog spoja pa gamepad jedan tren radil drugi ne.... garancija mi se priznala na to... dobio drugi gamepad i nakon godine dana opet isto.... Rješenje... šarafciger, izolirtraka, lemilica, malo volje, i sad radi ko da mu ništa nije nit bilo....makne se onaj dio, odcvika se cca 3 centa kabla i adiamoooo;-)
- nije za iznadprosječne ruke.... moraš imat normalne šake
Eto... nadam se da ti je moja mini recenzija pomogla;-)
moj savjet....
ili on ili logitech cordles rumble pad 2.... probal sam svakakvih kvarkova hama i ostalih gamepadova... al LOGI je LOGI....