View Single Post
Staro 07.09.2009., 00:36   #12
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Bezecinho Pregled postova
Da, i mislio sam si da nisam pojedinačni slučaj... Mislim, ovo je velika sramota za proizvođača kao što je Nokia, ali i za ovlašteni servis u HR. Na ovakav način pljačkati kupce zaista nije u redu. Na kraju krajeva, kada izdvojiš za uređaj malo poveću svotu novca očekuješ u najmanju ruku fer odnos i podršku servisa, odnosno proizvođača.

Iskreno voli bih da mi točno pokažu na kojem dijelu pločice su oni pronašli tragove tekućine, jer jednostavno ne mogu vjerovati da uslijep temperaturne promjene i kondenzacije može voda ući u njega i oštetiti ga. U današnje vrijeme sa današnjom tehnologijom izrade i materijalima, ovo mi je smješno.

Na kraju krajeva ispaštamo mi...

Ne, stvarno sam ogorčen, toliko da bi se najradije obratio udruzi za zaštitu potrošača, ali se pitam ima li smisla...
Mobis, kao takav ima direktivu direktno od nokije da svaku i najmanju oksidaciju na glavnom modulu mobitela sankcionira warranty voidom.

Čak i da oksidacija dodiruje samo jednu točku vodljivu na modulu, to je void.

Nadalje, nagledao sam se mobitela, i svi koji su oksidirani u 90% slučajeva dolazi sa malenim oksidacijama koje se nađu mikroskopom na minijaturnim elementima, a na istim modelima telefona je u najvećem broju slučajeva isto područje modula "pod utjecajem tekućine".

Može se dogoditi, bez zajebancije, da dok pričaš pljuneš u mobitel, da ti znoj (da, znoj) uđe u mobitel i da to izazove oksidaciju.

Ovo što su ti oni maskicu strgali navodno, zamijenit će ti ju novom, ali će ti ponuda o swapu telefona i dalje stajati.

Budite također svjesni da je upravo vaš mobitel samo jedan od stotine tisuća istih takvih koji silaze sa pokretne trake.

Mobitel nije napravljen da bi izdržavao sve moguće vremenske okolnosti, ma koliko ti mislio da se uza svu tu tehnologiju to mora moći...
Naime, napretkom mobilne tehnologije se dogodilo to da su se mobiteli smanjili. Sve super i sve 5, ali sad se ti dijelovi kvare češće jer je jedan čip višefunkcijski, komponente na modulu su sve manje i manje, tako da sve manje i manje kondenzirane/pljunute/polivene kapljice mogu itekako utjecati na rad aparata...

Ako trebate dodatni info javite mi se na msn ili pm jer sam izuzetno dobro upoznat sa svime

BTW, kakav mobis i servis sonyericssona? MESC nema servis za njih...