View Single Post
Staro 06.09.2009., 21:34   #11
matman
Premium

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
ajajaj.. imao i ja slicno sra**e, isto mobis... iako je bila rijec o SE...
mobitel se gasio, ja ga nosio na servis (pod garancijom), tri puta, i oni tri puta "stavili novi softver i rijesili problem". cetvrti put su mi rekli da je voda usla u mob i da ne vrijedi gara, i da moram novu plocu platit 1300kn. a u izlogu mu stoji taj (tad vec stariji mob) za 999kn, bez kartice. ja njega pitam, reko, os ti to kupit meni novi mob i sebi uzet visak il sam ja sam idiot.... nakon par par minuta povuci-potegni sam izgubio zivce, rasuo mob u pod servisa i otisao.... ako me (ne)sreca opet odvede tamo, idem sa 3-4 limenke suzavca...

Upravo takav osječaj sam ja dobio, naravno nije statistički potvrđen, ali SE je mušičav mobitel i ja sam ih u 5g reklamirao barem 5 purta (k750 i k770), na 770 su mi dva put cijeli ekran mijenjali i tipkovnicu jednom jer sam ja bedak ga čistio alkoholom na vatici (što k750 nije smetalo, tamo su mi joystick mjenjali) i očito je ušlo ispod ekrana i razlialo pixele ili nešto, uglavnom vidla bi se ljubičasta mrlja. Drugi put sam zaboravio i ista stvar.
I priznali mi garanciju, samo sam dugo čekako jer se ti displayi naručuju, nije ih EMSC (Electro Magic Servisni Centar) imao na lageru.
Da je bio pod Mobisovom garancijom...

Uglavnom dobio sam dojam da se SE puno više kvari i osjetljiviji je, a puno se manje čuje za takve slučajeve jer se radi o drugom serviseru. Sad je to MSan, zanima me kak će to sad bit.

Zadnje izmijenjeno od: matman. 07.09.2009. u 02:06.
matman je offline