Citiraj:
Autor Jelc
Ja (na XP-u) oduvjek prvo dd, ne restartati nego WDM pa restart.
Onda CCC pa ostatak.
Moram priznat da ove nisam ni probao, rijetko mjenjam drivere ako sve radi kak treba 
|
Ah, ja sam malo drmao po Witcheru, radio ok, al' sam planirao probaty Cry. Warhead i vidio da 9.8 donosi neka poboljsanja (nisam gledao detaljno), a i mislio sam da novi driveri ne mogu stetiti... NOT!
Uglavnom, probao sam i to, prvo DD pa WDM i CCC (bez restarta izmedju) i opet mi kod installa 9.8 DD-a javio isti problem:
Driver install: the inf file was not found. Tako da, nis od ove kombinacije. Ali hvala.
Citiraj:
Autor thedream
Javljam da sam sredio stvar sa AVIVO-m..jedan čisti install drivera nanovo sa Driver Sweeperom,potpomognut,je obavio posao..9.8 su driveri,i CCC i taj komplet,9.8 je hydravision i avivo,sve radi odlično,tražene opcije više nisu sive,slika u Powercinemi dosta bolja sve u svemu. 
4650 za 350kn zasad opravdava cijenu,da se i odigrati nešto.  Šteta što je DDR2 kvragu.
|
Blago tebi...
Eh, jos jedna piz...... za reportati. Cak i sa 9.7 javio mi se VPU recovery u Visti. Pokrenuo neku arkadicu (Avalon) i Witchera (malo zapne kod prvog loada) i kasnije u logu vidim da se opet rusi. Mada vise ne i kod logina...
Eh, kada kolega spomene, PowerCinema radi ok. Imam PCI hibrid Gigabyteicu i sve radi ok, mada nisam ni pratio razliku u kvaliteti slike.
Svako dobro za neko zlo... mislim da ide reinstall Winsa. Hvala za sve info koje ste javili. Pozz.