View Single Post
Staro 06.09.2009., 14:57   #14
naram-sin
The Last Akkadian
Moj komp

naram-sin's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ja (na XP-u) oduvjek prvo dd, ne restartati nego WDM pa restart.
Onda CCC pa ostatak.

Moram priznat da ove nisam ni probao, rijetko mjenjam drivere ako sve radi kak treba
Ah, ja sam malo drmao po Witcheru, radio ok, al' sam planirao probaty Cry. Warhead i vidio da 9.8 donosi neka poboljsanja (nisam gledao detaljno), a i mislio sam da novi driveri ne mogu stetiti... NOT!

Uglavnom, probao sam i to, prvo DD pa WDM i CCC (bez restarta izmedju) i opet mi kod installa 9.8 DD-a javio isti problem: Driver install: the inf file was not found. Tako da, nis od ove kombinacije. Ali hvala.

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Javljam da sam sredio stvar sa AVIVO-m..jedan čisti install drivera nanovo sa Driver Sweeperom,potpomognut,je obavio posao..9.8 su driveri,i CCC i taj komplet,9.8 je hydravision i avivo,sve radi odlično,tražene opcije više nisu sive,slika u Powercinemi dosta bolja sve u svemu.

4650 za 350kn zasad opravdava cijenu,da se i odigrati nešto. Šteta što je DDR2 kvragu.
Blago tebi...

Eh, jos jedna piz...... za reportati. Cak i sa 9.7 javio mi se VPU recovery u Visti. Pokrenuo neku arkadicu (Avalon) i Witchera (malo zapne kod prvog loada) i kasnije u logu vidim da se opet rusi. Mada vise ne i kod logina...

Eh, kada kolega spomene, PowerCinema radi ok. Imam PCI hibrid Gigabyteicu i sve radi ok, mada nisam ni pratio razliku u kvaliteti slike.

Svako dobro za neko zlo... mislim da ide reinstall Winsa. Hvala za sve info koje ste javili. Pozz.

naram-sin je offline   Reply With Quote