Pozdrav!
Evo sestra mi je igrala GTA IV i računalo se odjednom samo ugasilo i više se nije dalo upaliti sve dok nisam izvukao kabel od napajanja i ostavio tako pola minute. Zasad je sve ok i nije se ponovilo, ali ne znam što će biti sutra. Najgore je kad se takvi hardverski problemi dogode za vikend, za popizdit.
Uglavnom, sumnjao bih na napajanje da to nije Corsair VX 450W star dva tjedna. Drži trenutno ovu konfiguraciju:
AMD Phenom II X2 550BE na stock frekvi
Asrock A780GMH/128 matična
4 GB Kingmax DDR2 1066MHz ram
Gainward Geforce GTX 275 GS (nije ocano, ali radi na nesto visim frekvama jer je GS)
WD 1TB Green
LiteOn sata prža
Ne znam, trebao bi to sve Corsair držat bez beda, nije valjda da sam dobio neki sfušani u startu? :/
Ne da mi se pokušavat ponovo prouzročit taj problem jer je GTA IV naporan dozlaboga, popizdim čim ulazim u njega. Igrao sam Batman: Arkham Asylum nakon toga i nema problema, nije se restartao.
Problem mi je sto mi komp treba za posao, a kad bi htio mijenjati napajanje morao bih ga slati u ZG u ADM, pa bi bio bez napajanja sigurno tjedan dana. Moram biti siguran da je to to. Uglavnom, ovo je prvi put da se to desilo. Nesto mi se BSODo GTA IV dok sam se zezao s dodatnim jezgrama na procu, ali sad je bio na dve i dosad je uvijek radio. :/