View Single Post
Staro 04.09.2009., 20:31   #27
ghost3z
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Uf, znači imao si problema. Ali kako mi se čini to su sve problemi početničke prirode.

Lagano meni za brzine neta, to sve uspijem ja srediti sa njima na službi za korisnike ako će biti potrebno. No mene frka da mi telefon neće raditi bez problema, jer onda će mi stara sjest za vrat i tupit mi kak plaćam manje, a ona ne može razgovarat normalno.

Tako bih te još samo zamolio, da kažeš kakvo je stanje sa telefonom ? Jel sve barem tu radilo kako treba ili isto neki problemi ?

Izgleda da ću preći na H1, pa ako će biti velikih problema, vratit se na skuplji T-com. Moram dat drugima šansu, jer za manje love bi (teoretski ofkors) trebao dobiti više (sad mi je samo pretplata 230kn; tel + ADSL 0,5/0,16Mbps flat), a onako bi imao flat od 4/0.256).
Hm...da ćeš srediti brzine u službi za korisnike sumnjam, ali opet postoji mogućnost da će sve biti savršeno i da nećeš uopće imati kontakta sa SZK. S telefonom nikakvih problema, još imaš besplatan CLIP i oni ti donesu neki vivax telefon sa zaslonom, nije nešto al poklon je poklon.
Obrati pozornost i na ovo: tel. kabel ti ide do modema i iz modema do telefona (uređaj), pa ako moraš imati u različitim prostorijama tel. i modem (ako se spajaš kabelom), trebaju ti ili razvući dva kabela ili jedan sa 4 žice. I naravno ako izgasiš modem nemaš telefon.

Nadam se da sam ti bar mao pomogao, ako te još šta zanima pitaj

Edit: tek sad vidim da se u slučaju problema misliš vratit t-comu. 180kn ti se naplaćuje bez ugovorne obveze+modem koji je anex b pa možeš staviti i neki drugi, ali oni barem meni nisu pravili nikakve probleme kad sam rekao da ću raskinuti ugovor, rekli su: samo napišete da iz tog i tog razloa želite otkaz ugovora, kopirate osobnu vlasnika i to faksirate, i nećemo vam naplatiti nikakve penale, čak su mi rekli da im ni modem ne triba vratit. Možda zbog svega gore napisanog, ali ja sam još dobro i prošao jedan njihov korisnik je čak i blog napravio di je opisao svoje "iskustvo"

Zadnje izmijenjeno od: ghost3z. 04.09.2009. u 20:41.
ghost3z je offline   Reply With Quote