Citiraj:
Autor buljo
Što se mene tiče i puta gore, to je ionako najgori dio puta 
Idemo gore cestom a dolje di god vi oćete (ja bi što gora staza to bolja  )
|
Je, kak da ne. Gore i dole ćemo ići kak tebi paše

. Lagano tebi dole kad imaš 2.35 gume i 140mm hoda npared-nazad. Kakva cesta jebote

Ti buš umro do gore, a uživao do dole. Mi ćemo ići lakše gore (iako upitno, jer ti komotno isto moš zalokat zadnju suspenziju), a dole ćemo ti jest prašinu
Mora svima bit jednako.
Ja do gore (u blizini tunela) znam 2 i pol puta. Jedan je makadam malo teži (TS staza od Pustodola) kojeg sam vozio do pola samo ne do kraja i mora se na jednom djelu gurat bajk. Druga je Lojstek na koji se može doći na 2 naćina - od tunela i jedan drugi koji se kreće od Lonjščine i spaja se na Lojstek (osobno meni draži).
Citiraj:
Autor CatKiller
Zavidim vam... jer imate bicikle 
|
Ti nećeš ništa novoga kupiti, barem za vožnju do Maksimira na kavicu ?
Citiraj:
Autor buljo
Ko ti kriv kaj si prodao svoju ljepoticu
Nadam se da svi imaju prbor za krpanje i rezervnu gumu... Ako nemate odite kupit, pribor je 10kn a guma 20. 
|
Ja imam rezervnu gumu i pumpu te 2 one plastične poluge za skinut gumu. Trebal bi si kupit one zakrpe, ali napravio sam na Sljemenu 1400km i nisam nit jednom zbušio gumu

. Valjda neće nit u nedjelju
P.S. Jučer i danas sam si počistio lanac i namazao ga. Spreman je bajk iako su mi kočnice još popustile od zadnjeg spusta. Trebao bi ih zaista odzračit već jednom