View Single Post
Staro 04.09.2009., 11:21   #641
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor imaticx Pregled postova
otvoris obicni ziroracun u pbz-u (koji je visa electron) besplatno, stavis 15 kn na racun, registriras se na paypalu, oni tu uzmu negdje 10 kn kao potvrdu, za par dana vidis na ispisu transakcija cetveroznamenkasti kod koji upises na paypal stranici, vrate ti onih 10 kn i mozes kupovati. banka ne uzima proviziju nego paypal 1-2 kn po kupovini

i dalje se registriras na ebay, dealextreme.... gdje god zelis i gdje god podrzavaju placanje paypalom
I opet nisam baš shvatio zbog - maloprije sam se išao registrirati na paypal, ubacio sve svoje one osnovne podatke (ajde barem nešto ) i već na drugoj stranici tražio me broj kreditne! kartice, pored je bilo nacrtano 3 kartice, visa, maestro i AmEx, mislim, ali nisam siguran, te datum kada istječe. Nije mi jasno onda, ja mogu otići u PBZ i napraviti kako ti kažeš žiro račun, ali onda nije to samo po sebi samo žiro račun i ništa drugo, a ne kreditna i sredstvo pomoću kojeg mogu kupovati i plaćati na ebayu?

EDIT: Jednu karticu žiro računa već imam, i to od IKB-a i s njom mogu samo podignuti plaću koja mi mjesečno dođe i to je to.
ALiEN17 je offline   Reply With Quote