Citiraj:
Autor Bravo
Ne vidim čemu bi sad uzimao novu memoriju kad procesor ima otključan multy (nek imaxsimum je oko 3.8Ghz za cpu), a opet nevidim zašto bi uzimao novu ploču.Šanse da ti bude se otključal i da ti bude sve radilo stabilno su manje nego kaj misliš, bezveze gubljenje živaca i novaca kad si več mogel ubosti X4 810...E zato prije kupovine treba dobro razmislit, a ne se zaletavat.
|
Ppsto lovu koju imam tj. koja mi ostane nakon placanja svega trosim jedino na svoje hobije, a izmedu ostaloga tu je komp, hardveraj i igre.......ne vidim razloga zasto ne bih probao vise procesora te iz hobija gledao koliko mogu max izvuci iz njih. Mogu sada otici i uzeti X4 945, ali mi nije bas to jos neki gust vec sam uzeo ovaj cpu tek da vidim koliko ide max iz njega te ako cu uzimati novu plocu (a vjerojatno hocu) da vidim hocu li ga moci otkljucat.
CPU ce ionako brzo na trznicu, kao i vecina djelova koje volim eto promjenit...svatko ima neki hobi.

No, gle....nepotrebno je pricati o trosenju love i jer ovdje pricamo o OC procesora...zar ne!?
Kazes 3,8 Ghz? Hmmmm....uz dobro hladenje bi to moralo ici malo vise od 3,8 GHz no upitno je dali je stabilno za 24/7 rad. x2 250 je radio na 3,6 GHz od kako sam ga kupio i nikada nije bilo problema.
Trenutno sam ga stavio 3,4 Ghz i vrti prime95 cijelo jutro uz voltazu 1.376.
Memoriju ionako mjenjam jer trazim neku koja se dobro OC te koja bi isla uz moju plocu i chipset.
Vidjeti cemo krajem vikenda koja je maksimala od procesora.....jedino mozda promjenim hladenje ako ce se zagrijavat, trenutno je 36 C CPU pod max opterecenjem. No dodatno su u kucistu i 2 x 120 mm Scythe Kama Flex-a pa i to malo pridonosi ok temperaturama.