KUĆIŠTE:
Cooler Master HAF 922
-ovo kućište kupujem ovih dana sigurno i sad me zanima koja marka ventilatora je najbolja za uzet za protok zraka u i iz kućišta? jer se mogu dodat 2 venta od 120mm i još jedan u kućištu pored napajanja za još bolju cirkulaciju zraka na ljevu stranicu od kućišta i to bi si stavio da budu intake ventovi.još jedna stvar,ova stranica od kućišta di je otvor za ventove stavit nema filter za prašinu,sad bi si ja napravio homemade filter za prašinu

šta bi ste mi preporučili da napravim,da neku najlonku izrežem i zaljepim na tu površinu ili imate neko bolje rješenje da se ne pokvari dovod zraka...
može i preporuka nekog drugog midi tower gamer kućišta ako ima koje bolje od ovog HAF-a uz cijenu najveću do 1000kn za kućište 
da ima dust filtere po mogućnoti i da je odlična cirkulacija zraka ko kod ovog haf-a,
samo midi tower kućište dolazi u obzir
PRocesor: Intel pentium 4,3ghz imam sad ali ću sad za par dana kupit
Intel Core2duo e8400 3ghz-naručen danas,dolazi mi drugi tjedan 
,na ovom starom intelovom procesoru imam zalmanov hladnjak kojeg sam bio pred 2-3 god platio oko 450kn,neznam koji je model(ako vam treba mogu vam pogledat pa javit sutra za model)točno al vidi se po cijeni da je neki dosta dobar,ima onaj eksterni ručni regulator brzine okretaja(neznam kako se to točno zove). Dali će mi biti dovoljan taj hladnjak za hlađenje ovog novog procesora ili neće po vašem mišljenju?
ne mislim radit nikakav OC na kompu
matična: asrock conroe e1333 sata 2
grafička: club gf 8800gt
rami: 2 x 2gb kingmax (mislim da je 800mhz,nisam siguran) = 4gb ram
hdd: seagate 160gb 7200rpm,mislim nadogradit vjerojatno još 1 hdd od 500gb od seagatea 
napajanje: Chieftec power supply 550W
dali će ovo napajanje bit dostatno da drži novi proc koji mislim uzet i ostale komponente,i još za par mjesec mislim nadogradit grafičku,uzet ću gtx260 ili nešto tako 
ps.srry ako je bilo pravopisnih grešaka,nije mi se dalo ispravljat 
hvala vam na bilo kakvoj pomoći
ss