View Single Post
Staro 02.09.2009., 22:32   #184
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Meni je komp na popravku pa javim kako je prošlo...
Evo da sam sebe quotam.

Nije prošlo nikak, katastrofa...

Duboko sam razočaran sa Darkom i arsenalom laži koju jedna osoba ima.
Auto na popravku, problemi sa mobitelom, problemi sa zaposlenikom, pa baca foru: bio sam te zvao a ti si bio na moru (a on komp nije ni taknuo) i tako prolazi dan za danom, već uhodana šema zavlači te do srijede pa vidi već skoro pa vikenda pa budemo u ponedjeljak. Kad sam "lagano" popizdio i tražio komp nazat Darko je rekao da će sve srediti neki njegov frend koji se time bavi i koji mu duguje uslugu. Kažem ja O.K. ajde zahebo je ali se želi iskupiti i pošto je u pitanju disk i podaci na njemu budem se još strpio.
Darko se nudio da će to njegov frend srediti besplatno a ja se još ponudim da ću dati tipu i 500-600KN samo da to sredi i da se ne ciganim.
Nakon što je prošao još jedan tjedan Darko mjenja ploču i počne drobiti kako je to skupo i da to košta tolko i tolko ali će dati popust. Ja još jednom pristanem ali neka napravi bez računa pa neka ga voda nosi. Opet prođe još jedan tjedan od posla ništa jer je u gužvi i bla bla.
Prekjučer mi je prekipilo i rekao sam da hoću komp u srijedu ma u kakvom stanju bi komp, Darko je i to htio izigrati (nazovem te za 15min pa se ne javi- klasična fora na kraju ga dobijem sa drugog mobitela) na kraju sam morao potegnuti do Samobora po komp i to ga je dala neka statija gospođa. Sve isprike su već davno izrečene tako da se Darko nije ni pojavio. SRAMOTA!!!

Evo to je ovako nabrzinu nabacano, cijela priča traje kojih 2,5 mjeseca; na kraju se nalazim gdje sam i bio komp ne radi

Žalim onoga koji ima reklamaciju u Hardveraju
MIK je offline   Reply With Quote