View Single Post
Staro 20.09.2004., 21:14   #41
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Freek, možda bi bilo pametno da počneš razmišljati o prodaji memorije.
Takve fluktuacije hoće-neće su obično predznak crkavanja meme. Možda nije ništa, ali better to be on the safe side. Isto je moguće da je i do napajanja, ne znam.
Što se tiče tvojih rezultata, ako killer tako kaže, vjerujem da je to tako. Vrlo vjerojatno si potrefio neki primjerak koji je rebrandan kao 333 iako ide na 400 bez bada. Ne bi bilo prvi put, znam da na nekim serijama Samsung (pravih Samsunga) memorija to bio slučaj.
Što se tiče zbrke sa Infineon/Samsung memorijama, znam da su ih u VeCeMulju i(li) HGŠrotu prodavali kao "brand name : Infineon, Samsung..." tako da nije ništa čudno. Kupio si brand memoriju, dobio si onu koja je bila na skladištu. Pogledaj još jednom račun, jel negdje piše "brand memorija"?
Da se razumijemo još jednu stvar, staviti 3.6V na memoriju smatram glupošću, jer nisi iscjedio nikakvu stabilnu/upotrebljivu frekvu, a izložio si memoriju velikoj mogućnosti oštećenja (za koje nisam siguran da nije nastupilo). Odvrti Prime 8-12 sati i onda reci koliko mema ide. Drži se 2.8, 2.9V (s obzirom da imaš hladnjake na memi) i budi sretan što rade 18%-20% iznad specifikacija.
Sky je offline   Reply With Quote