View Single Post
Staro 20.09.2004., 21:03   #19
tihomir
Premium

tihomir's Avatar

Datum registracije: Jan 2002
Citiraj:
Grand nagus je ovdje. Što te muči, Quark? Hmm, da vidimo....

Jedino napajanje koje ima zlatni pečat tišine (zasada) je Fortron 350W obični... te se ,po meni, ne isplati davati dodatna lova za to napajanje osim ako te ne hićaju plave LEDice.

Nije problem u uliježenju venta, jednostavno se čuju ležajevi unutar mehanizma, tako da sa gumenim uliježenjem nećeš ništa postići (osim izgubit garanciju).

Za D zalmana je moja preporuka blowhole + 12 cm vent ili otvoreno kućište. Ja sam isprobao 12 cm vent u zatvorenom kućištu i to nije to, bar ne u mom kućištu.

Hehe, vidim da sam ovdje dobio reputaciju totalnog tišina manijaka. Pitam se zašto...

Ne boj se,ne diže mi se na raznobojne LED-ice...

I,nisam te skužio s tim ulijeganjem venta. Pogledaj atchanu sliku jer mislim na takav sistem(inače mi je disk tako "udomljen" i zvuk mu je sad "profinjeniji" a da ne kažem i kolko tiši)...

A šta je s onim Arctic Silencerom ATI 1(pitam za tišinu,pa onda performanse),ali bi onda s njim uzeo i Zalmanove heatsinke za memoriju?

A reputaciju tišina manijaka si zaslužio zbog apstinencije od umoksa,pa ti uši još služe sekundarnoj svrsi...

Zadnje izmijenjeno od: tihomir. 04.02.2008. u 09:37.
tihomir je offline   Reply With Quote