View Single Post
Staro 02.09.2009., 02:59   #1
Hao
Željan znanja

Datum registracije: Sep 2009
Command prompt i programiranje

Dobar dan svima!

Zelim naučiti programirati, a pošto su me neki ljudi iznevjerili ne preostaje mi ništa drugo nego doći kod vas i tražiti savijete.

Command prompt - postoji li neka knjiga na hrvatskom jeziku u kojoj je sve detaljno objašnjeno da mogu učiti iz nje? Ako ne, postoji li neka stranica na kojoj je sve detaljno objašnjeno a koju preporučaju ljudi koji se razumiju u to, koji garantiraju da je na toj stranici kvalitetno objašnjeno?

Programiranje - ne znam apsolutno ništa. probao sam iz srednjoškolske knjige učiti c, ali tada su mi ljudi rekli da je bolje preskočiti c i odmah učiti cpp tako da, možete li preporučiti neku knjigu u kojoj je isto kvalitetno objašnjeno sve, od sintakse pa do osobnih savijeta pisca?

Ako nema na hrvatskome, nema veze, nije mi problem baratati engleskim jezikom, imam volje, imam vremena, imam svega samo trebam neko usmjerenje, odakle kreniti ostalo ću sam.
Što se tiče programiranja, ako smatrate da je presloženo kreniti s jezikom kao što je cpp i da bih trebo kreniti od nekog jednostavnijega recite.
Svi savijeti su dobro došli. Spreman sam raditi samo nemam nikog da me usmjeri i savjetuje.

Hvala!
Hao je offline   Reply With Quote