Evo da napisem konacne misli:
Nakon 10ak dana druzenja sam ipak odusevljen sa doticnim
No da bi dosli do toga stanja ipak je potrebno uloziti i nesto truda. Najvise izmjena sam napravio uz pomoc doticnih stvari:
http://www.ocztechnologyforum.com/fo...ad.php?t=43460
http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?pid=352761
Toplo preporucam pogledati stranice pa izmjenjati ono sto smatrate potrebnim i korisnim, ja sam upotrijebio nekih 90% nabrojanih stvari. I obavezno napravite spomenuti RAMDisk, stvar je stvarno brutalno dobra.
Samo odmah da upozorim ovdje, mozda je to samo moj izolirani slucaj ali ja nikako nisam mogao natjerati da mi prihvati paging file za RAMDisk kako treba, tocnije prihvati ga ali mi automatski postavi i 1.5GB paging file na c-u, sto mi je bilo nedopustivo. Trebao mi je cijeli dan raznih pokusaja da skontam da nista od toga. No za keširanje za firefox i IE je stvar ful genijalna, a i ako morate obraditi neki video file i sl.
Tko se bude htio zafrkavati sa dskcache.exe-om, a ima problema u pronalazenju istog neka mi se javi i posalje mail pa mu posaljem.
Nadalje, prije su mi 1080p filmovi stekali dok god nisam clockao proc na 2GHz, no instaliranjem CoreAVC-a su i oni proradili na defaultnih 1600MHz i to sa zauzecem procesora oko 50-60% sto je super jer komp ne krepava dok prikazuje film pa je cak i iskoristiv ako treba nesto u pozadini raditi. Dakle svakako preporuka za dignuti.
Koristim ga u kombinaciji sa windows media classic playerom, jako brz i jednostavan.
Nakon svega toga komp doslovno leti, radi mi brze nego prijasnji stolni pc. Programe otvara u trenu, surfanje leti... ma super

E da, i uz sve to sad imam 1.3GB slobodnog prostora na C-u, dakle windows + dio VisualStudia koji mora ici na C + dio offica koji mora ici na C + par manjih programcica, a i dalje imam dovoljno slobodnog mjesta

Sve ostalo je smjesteno na ovom drugom disku od 160GB.
Jos da kazem dojam za kvalitetu izrade. Vec na prvi dojam sam bio jako zadovoljan sa ovim stvarima, sad cu to samo i potvrditi. Stvar je stvarno jako kvalitetna, tipkovnica je vrhunska za ovakav tip uredaja, HP i ostali se mogu sakriti u ovom segmentu.
Nista ne skripi, sve djeluje jako cvrsto i solidno.
Sveukupno svakako preporuka za ovaj netbook

Jos da mi je samo naci neki program s kojim mogu overclockati a da mi se ne izgubi disk...