U 95% slucajeva takva kucista kod nas bas nema na lageru u trgovini (ili ako ima ond aje bas u drugoj poslovnici

) pa onda ovo "dodjes/vidis" pada u vodu. Mogu mislit samo kako bi me gledali da im kazem da hocu da otvorimo kutiju i da ja pregledam kako to izgleda iznutra i koliko ima mjesta pa onda odlucim hocu li kupiti

. Da, to je normalana pojava u svijetu ali kod nas bas i ne (jos)

.
Isto tako ovo sa DVDom na dohvat ruke i jest jedna od prednosti BIG Towera (ma koliko ti mislio da je to prednost kucista na stolu). DVD koji najcesce koristim stoji na najvisljem utoru i nalazi se evo tocno 9cm ispod razine stola/misha sto ga cini vrlo lakim za koristenje u BIG toweru a ti moras protezati ruku barem 25-30cm do njega

. Isto tako ja za tu svrhu imam SLOT-In DVD pa saltanje izmedju 50 raznih backup DVDa ide puno brze jer nema zamornog otvaranja/zatvaranj ladice
Sto se tice drzanja na stolu, meni ne smeta ako ces ga ti drzati i u krilu ali i u reviewu (video) se nadovi da je "podno" kuciste

. Ja recimo na stolu imam 2 velika monitora, printer, scaner, tablet, tipkovnicu, podlogu za misha itd. itd.. tako da mi kuciste na stolu nikako nebi bilo lijepo niti uredno niti prakticno a i pod stolom je puno tishe bez obzira na broj ventolatora

. Kao sto vidis 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 s...

. Nije sve Crno/Bijelo

.