Citiraj:
Autor alengrosevic
pa to probaj vidjet s trgovcima/trgovinama jer na specifikacijama na stranicama proizvodjaca pise full tower, a ne big tower. mozda je big tower izraz ostavljen i presli su na full tower? a ionako tih par cm mi nista ne znaci, mozda bi mi na stolu jos i ruznije strcao...
|
Ma gle, meni je tak svejedno sto nase trgovinae pishu jer ja kad kupujem znam sto dobijam ali evo konkretno Links ti navodi za Antec P183 da je "BIG tower" (evo njihovog opisa - "P183, Big tower, ATX,µATX, 5,25'' vanjski utor 4, 3,5'' vanjski utor 1, 3,5'' unutarnji utor 6,
USB 2, Hlađenje 1 rear 120mm, 1 top 120m, crna") a sam Antec lijepo pishe "Advanced super midi Tower". Ja sam ih cak i upozorio na to usmeno u trgovini ali nitko za to ne mari

.
Sto se tice par cm razlike nesto ti nestima ta racunica jer kad na 56cm dodas jos 11-12cm (koliko je vislji pravi Big Tower) to je 20% razlike - da 20% - ako je tebi 20% malo daj ih za krizni porez, meni je i 2/4% puno

. Sto se tice tvog komentara o ruznoci na stolu to ni nije kuciste za stol nego za POD stol

.
BTW ja nigdje ne govorim da kuciste ne valja nego samo navodim da ljudi krivo misle da je to BIG Tower pa da se netko ne zaleti slucajno na osnovu tih komentara. meni je kuciste sasvim solidno za tu cjenu ali definitvno NIJE Big tower

.
P.S. Nemoras se ti osjecati "napadnutim" jer posjedujes doticno kuciste (klasnica HR prica kao da ih vlasnik proizvodi pa ih mora "braniti"

), nisam rekao da nevalja, dapace odlicno je

.