Eto kupio sam modularca na trznici i kolega mi je rekao da je imao problema sa kablicima i da skratim pricu nisam dobio 8-pinske konektore za grafu. A ko za vraga imam ovu grafu koja treba 1x8 pinsko napajanje. Kolega me uputio da mogu priupitati gospodina u Corsairu za te kablove te da bi ih mogao dobiti. I tako sam ja poslao mail u corsair no nisam dobio odgovor. i tako jucer ja kontaktiram Esys Hrvatksa i s ljubaznim gospodinom popricam o mom "problemu". Na to mi on kaze da bas dobivaju posiljku kablica bas za modularce (rezervni kablici) i da ce mi vjerojatno moci nabaviti trazeno. Posto sam vec razgovarao priupitao sam i za 1 extra sata kabel. Danas popodne su mi kablici stigli (cak sam dobio sata sa 3 prikljucka na 1 kablu), ja donio covjeku Pepsi max i cokoladu milku za uslugu za kablice, em sam dobio trazeno, em sam dobio ekspresno, svaka cast!!!!

Danas ujutro otvaram mail i citam da mi g. Joseph iz Amerike salje odgovor "Not a problem Alen, I will have this processed for you. Thanks"

well done Corsair!!!
Tako da sam danas popodne dobio trazene kablove iz Esys-a, a dolaze mi isti i iz Corsaira. Na kraju cu imati i viska kablova
Eto jos jednom pohvale za Corsair i za Esys, stvarno profesionalizam na razini. od sada samo Corsair...