View Single Post
Staro 01.09.2009., 19:35   #4
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
skočilo se do EKWB-a u Ljubljanu...

Crijeva obična za pretakanje - odabrana najfleksibilnija između ostalih....

Vidi se i nešto alata za rezanje ... za ubodnu pilu i "dremel" ako prođe s ovim reznim pločama, ako ne idem po dijamantnu...

Biti će tu i bojanja nakon limarskih radova....

Cijena je oko 200 eura za dijelove vodenog sa slike iz EKWB-a, crijevo 10mm je cca 3kn/m u Pvc-u, ventilatori su cca 65kn/kom al se zato vrte na 1900 o/min, a kontroler imam od prije - Scythe, Aurora me koštala cca 500kn rabljena, još trebam šelne za 1/2" koje su cca 6kn/kom, litru destilirane vode i koji deci antifriza, a nemam ni ručnu gravirku - još se traži, ali Einhell najvjerojatnije iz Peveca cca 260kn sa puno brusnih i reznih alata. Proxxon i Dremel su skupi a ne znam da li se isplati.

Napomena: Ovo se radi iz znatiželje i otkrivanja neotkrivenih područja za mene, a ne iz koristi, naravno, nema tu nekog dobitka u odnosu na najbolja zračna hlađenja osim tihog rada.

Iskustvo je jedini i najveći dobitak.

Godinama sam pratio forume i nije to preskupo ako netko može toliko iskeširati za novu vga onda ako ga zanima vodeno može radije to probati ako je voljan malo raditi na svom kućištu.

Sretno...

Imam namjeru napraviti mod takav da ću matičnu sakriti perforiranim bojanim limom i vidjet će se samo vga i cpu blok.
E sad odabir boja je upitan - meni je crno-crveno već predemode- ja bih crno - žuto npr.

...

Naravno i dosta ostalih detalja bi bilo žuto a većinom kućište bih obojao crno kao što je i sada izvana, osim straga.

Pa malo žutog sleeveinga vodiča, žutih lampi, ha?

Što mislite?

Ima neko dizajnerski tip za sprejanje u kombinaciji ovih dviju boja crna - žuta?

fala
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.

Zadnje izmijenjeno od: mhadina. 21.06.2010. u 06:17. Razlog: maknut nevaljali link
mhadina je offline   Reply With Quote