nema? a elitebook workstation serija?
8730w:
3700m aka gtx 280m - sa smanjenim taktovima
2700m aka 9700m gts - isti taktovi
v5725 - hd3670 - isti taktovi
8530w:
770m aka 9600m gt - isti taktovi
v5700 aka hd3650 - isti taktovi
jedino sto hp laptopi sa jacim grafickim karticama nikad nisu bili ni blizu jeftinih, pa nisu ni danas. nx8220 je u vrijeme kad sam ja svoj laptop kupovao kostao oko 14000kn, dok je moj bio 10k, razlika osim wide monitora i neintegrirane graficke ne postoji, imaju jednako kuciste, tipkovnicu i kompletan hardware, dapace, laptopi ih klasa i dan danas kostaju skoro pa jednako, tek koju tisucu kn su jeftiniji.
@pokretac topica..procitaj
ovo, pogledaj linkove i cijene laptopa sa solidnim ili vrlo dobrim ekranima, pa ako imas toliko i spreman si odvojit dapace to je ok investicija jer ce svi oni potrajat poprilicno dugo. Ali ne kao igraci strojevi, naravno. Ja bi isao sa 8530p sa 1680x1050 wva ekranom, trenutno vrhunac ekrana kod laptopa, ali najjeftiniji je ~11000kn
edit:
bas sam konj, heh, nisam uopce nasao kad sam pisao reply podatak o kojoj cifri se radi, mda, za 5kkn nece ici dobar ekran, al pogledaj si malo laptope okolo u zivo (zaketi se do mikronisa recimo i maltretiraj ih, tek tolko da vidis kakvi su ekrani, lako kupis isti model i negdje dalje gdje je jeftinije) i koji pase uzmi ga, za smanjivanje umora smanji brightness i to je to.