Citiraj:
Autor kasko
Upikni mrežni kabel u komp da ima pristup internetu, instaliraj Win7 (najbolje stavit zadnju verziju ili onaj rtm ili rc sta vec je, s tim sam i ja radio) koji ce ( nadamo se ) povući sam drivere za komp.
|
ok prijedlog da nisam "ogranicen" na XP. ide samo XP nazalost, nije ova konfa za W7, ubit ce ju samo 1GB rama.
ali sam ozbiljno razmisljao i o ovoj opciji, ako zaista nikuda ne dodem, morat cu ovako probati.
Citiraj:
Autor domy_os
A da pogledaš u Everest o kojim uređajima se radi? Ili uzmeš lampu pa pročitaš s čipova?
|
nisi procitao uvodni post skroz detaljno?

znam koja je SB i NB oznaka (865G i 82801 (ICH5)), ali opet mi nije previse pomoglo. skinem ja drivere, ali ne rade........
Citiraj:
Autor coconut
Ah, MSI i njihovo šugavo označavanje ploča. Brdo ploča sve s istom oznakom. Za popi**it. Vjeruješ li meni da sam ponekad lakše našao podatak o kojoj se točno ploči radi klikanjem po slikama ploča i uspoređivanjem sa onom u konfi. I tek onda sam skidao drivere. Komplicirano, ali drugačije nije išlo.
Druga solucija je da uputiš mail MSI-ju sa podacima koje si gore naveo pa će ti reći točno o kojoj se ploči radi.
|
i ovo sam vec probao, bas ovakvim putem sam i isao. trazio ploce bazirane na intelu 865 cipu, i klikao i pregledavao slike. najblize sto sam dosao je ploca koja identicno izgleda kao ova moja (razlika je samo boja), no najveci problem je sto oni nude za ich6 drivere, dok je pod specifikacijama navedeno da ima ich5. i naravno, ovi za ich6 ne rade..........
jos danas se budem zezao sa driverima koje cu opet skinuti, pa javim do kuda sam dosao.
nego, da li ide jos sta osim inf drivera za NB? agp driveri, ide driveri, ista? SB cu ja vec nekako natjerati da prozvace neke funkcionalne drivere (nadam se), samo da mi ne bude usporen komp ako moze brze.