View Single Post
Staro 01.09.2009., 04:28   #1
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
(riješeno) MSI MS-6763 rev 1.0 driveri ili nešto kompatibilno

nebi nista rekao da nisam probao tonu drivera, pregledao tonu maticnih i tonu modela NECa i HPa, opsovao tonu puta svasta nesta........ ali lagano vec gubim zivce.

radi se o NEC PowerMate-u. kojemu tocno - ne znam. i u tome je problem. moge se skinuti driveri sa NECovim sluzbenih stranica, ali imaju zilijun modela i podmodela, ne znam kako naci tocno za svog kad ni ne znam kako se zove (oznaka). ono sto ja znam da je u njemu:

MS-6763 rev 1.0
P4 3GHz prescott
1GB ddr400
Seagate 80GB
ATi 9600PRO
Lite-On DVDRom
Fortron 250W

i to je sve zapakirano u kucistu od NECa, ovakvom:

ono sto jos pise, na straznjoj strani, i sa kojom mi Google nije dosao nikuda, jest:
S/N: 1037 5013 0000
PID: 0431562
Mode/Type ref: UTOW - PAL
MS WHQL No: PAL 923491
P/N ND911899502

probao sam masu 865G drivera, jedino sto sam uspio je inf drivere staviti. ne znam da li bi trebalo jos sta oko IDE kontrolera instalirati, ili oko AGPa.
a sto se tice SBa, jos ljepse. sa mreznom nisam dosao nikuda, driveri za zvucnu prvi nisu radili (instalirali se jesu, ali je upitnik stajao pod zvucnom), dok su svi ostali driveri rezultirali resetiranjem kompa.
i da, 82801 (ICH5) je u igri, ne 4.

uglavnom - pomagajte. ako tko ima ideju kako saznati koji imam NEC, slusam prijedloge. ako tko ima iskustva sa starijim intelom sto se tice drivera (da mi ne restarta komp prilikom instalacije i sto sve tocno treba), molim da napise.
imam cisto jako lijepu drugu konfu koju vec dan i pol nikako osposobiti softverski. i da, ako je vazno, na njoj je XP pro SP2. te je komp radio prije 100% sve kako treba, tako da je sve ispravno.

zahvaljujem

Burko je offline   Reply With Quote