Citiraj:
Autor MIK
U principu sam ZA ako nekaj ne iskrsne a možemo sutra ili prekosutra tur de jarun, onako malo za kondu...
|
Prekosutra popodne fine by me. Danas sam herojski krenuo po Lojsteku gore, misleći da nisam preko mora mogao toliko formu izgubit. Prevario sam se
Citiraj:
Autor buljo
Tako nekako 
Nisam bio sam da isprobam kak to sve radi.
Kaj se mene tiče i ja bi na sljeme, samo me zanima, kojim putem idete dolje?
|
Čuj, ja imam uvijek par kombinacija za dolje. Najduža definitivno jest kada se završi u Susedgradu. Sigurno nekih sat i pol spusta od Tomislav doma. Al to je čisti XC spustić, veće brzine, ali je uglavnom stalno šuma pod kotačem.
Druga opcija je prema Dubravi, znači prema Hunjki pa Goršćici te onda stazama 24 mislim do Markuševačke Trnave (ide usporedo sa makadamom čini mi se).
I Treća je da se završi iznad Črnomerca - Mikulićima. Tu inače odvozim kad hoću malo žešći XC vozit. Ide se od Tomislav doma prema Grafičaru po 26-ici, pa onda kod Grafičara prema rudniku Zrinski i od rudnika prema Bistranskom sedlu (tako ide i dionica prema Susedgrafu ali se kod Bistranskog sedla razdvajaju putevi). OD Bistranskog sedla opet singletrackovima i šumskim putevima do Risnjaka gdje se ne ide po Kustošijanskom makadamu nego po jednom singletracku i izlazi se na plan. stazu 9 koja ide do mikulića. Malo je jači XC na nekim djelovima (dosta ima oštrog kamenja, a negdje je čisti šumski put).
Ima još par staza koje završavaju u Dubravi, ali tu stranu malo slabije poznajem.
Kaj, ti bi dole 57-icom ?
Citiraj:
Autor buljo
IMO bolje ti je nač na drop bikeu neke malo rabljene nego nove, a Strokeri mi baš i ne leže zbog onog malog cilindra jer mi se čini krhki, kod pada prvo što će otić je taj klipič koji tjera ulje...
Juicy 5, Shimano 525, Magura Julie/Luise, takve probaj nač.
|
Kada sam se ja raspitivao, cijene za set prednja i zadnja od Shimanove hidraulike M585, 535 i 575 mislim su bile od 850-950kn. Na to još rotori i to je to. Cijene su za nove stvari, ali ne iz dućana.
Puno jeftinije nego u dućanu, sa ostvarivom garancijom preko prodavača

.