View Single Post
Staro 31.08.2009., 22:16   #90
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Friday Pregled postova
Kad sam isključio CNQ uspio sam podići množitelj za sve jezgre odjednom. Ali, mislim, pa jebemu jel se to ne može ishendlati kroz samu aplikaciju?

Ja fakat ne kužim kog kurca nekom nije jasno da je Cool n' Quiet optimiziran da radi na "normalnim" frekvama...kaj si platio to si i dobio.

Soft koji će obavljati ono kaj treba na predviđenim frekvama.
I na Intelu moraš iste stvari pogasiti ako clockaš.

Citiraj:
zar ne smije imati gorčinu u ustima
Prije čudan osjećaj u glavi

Za vrijeme koje si potrošio žaleći se po forumu mogao si malo i pogledat po netu , ima krasnog softa koji puno bolje obavlja posao nego ovo o čemu ti pričaš..ovak samo tuliš kak sav taj hardware košta, da si jadan kaj ti pila ne dela kak bi ti htio a uspio si se i pohvalit da si programer

Ja bi ti preporučio da se malo upoznaš sa BIOS-om svoje ploče, prozujiš malo po netu i vidiš kakva su iskustva drugih korisnika a da se previše ne udaljimo od teme:
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=220185
nađi si vremena i pročitaj thread

Ploča i proc ti rade kako treba, za sve više od toga moraš i ti uložit malo truda

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote