imam doticni laptop vec 1,5g i imam isti problem od prvog dana. dobio sam ga sa gore instaliranim win vista te sam primjetio da mi se zvuk "brejka" ili ne cuje prilikom koristenja 2 ili vise programa koji koriste zvuk(npr. igrajuci WoW nisam mogao imati ukljucen teamspeak ili ventrilo tj. nisam cuo zvuk sa njih). mislio sam da je problem u win vista pa sam pred god dana instalirao win xp. problem sa vise paralelno koristenih programa je nestao, znaci mogao sam igrati wow i slusati sto drugi pricaju na ventrilu ALI primjetio sam da nakon nekog vremena lampica koja oznacava hard pocinje naglo treperiti, FPS(frames per second)naglo pada tj. igra postaje ne igriva. mislio sam da je problem u zagrijavanju pa sam nedavno kupio stalak za laptop sa hladenjem ali problem nije nestao. u zadnje vrijeme sam primjetio i da se cesto zvuk pocinje brejkati prilikom slusanja muzike ili gledanja filma, cak sam nasao na netu negdje par thredova o slicnim problemima sa doticnim laptopom te sam instalirao najnovije drivere no problem i dalje stoji.
dakle, mene zanima da li itko ima isti ili slican problem i da li netko ima rjesenje istog. fala