Citiraj:
Originally posted by Phiv3
Freek mozda bi ti ovu glupost ljudi i povjerovali da nisi poznat po nevjerojatnim komponentama.
Samo ti imas muda puknut da ti barton2500(non mobile) radi na 1.35v na nekoj jebenoj frekvi preko 2ghz (ne sjecam se vise,maknuo si sig).
Sad ti opet i obicni samsung 333ddr radi na cas2 na 402mhz...pa taj ram nemoze vjerojatno ni na default taktu radit na cas2...a kamoli da potegne do 400mhz i jos na cas2...jebeno nevjerojatno.
Ako uzmemo u obzir da si jos imao nekih nevjerojatnih prica sa svojom dfi lanparty plocom,pa da ti je sig odjednom nestao zajedno s onim ludim bartonom,pa da se na screenshotu vidi da sad radi na 1,75 a ne na 1,35 kao nekad.....mislim da je ocito zasto svi,da budem blag,sumnjamo u tvoju iskrenost.
Mislim da imamo pravo na to?
Inace 206,24 zaokruzeno na onoj slici je mislim brzina sabirnice,sto ne znaci nuzno da i ram radi na istoj frekvi...njegova brzina moze biti niza zbog dukcijeg ratio-a od 1:1.
Pozdrav!
|
Kao prvo Isus me sinoć tako raspizdio da sam samo digao sve voltaže koje sam mogao , podigao frenkvu i startao komp. Ako ćeš gledat vidjet ćeš u donjek kutu da mi je temp, diode 71, a socketa 53c, tolko ste me bili raspizdili da nisam ni Volcanca koji je bio na 2500rpm, digao na više, temp. je u jednom trenuku došla na 82c.
A šta bi drugo držao na AMD nego 1:1
Sig sam maknuo zato jer je bilo "kao" prigovora da se forum usporio i da mi sig prevelik itd.. pa sa ga maknuo iz pristojnosti al ako baš hoćeš vratit ću ga samo zbog tebe.
A ti vjeruj šta god ti scre želi, mene boli neke stvar.