View Single Post
Staro 31.08.2009., 19:50   #9
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Može mi netko objasnit od dežurnih ATi-ljubaca,kupio sam 4650,instalirao 9.8 i naravno sranje,ne mogu u AVivo opcijama ništa kliknut jer je sve zasivljeno, gdje bi ja fino ugađao sebi i lupao kvačice,na edge enhance,deinterlace itd itd, u čemu je problem i što učiniti?

Sve je instalirano kao po špranci,Vista Ultimate je stara možda tjedan dana instalacija,ako može odgovor bio bi jako zahvalan,zašto nemam otvorene postavke AViva sa 9.8 driverima?

Grafička je za to iako slabašna i low/med za igre,za multimediju itekako sposobna,pa mi nije jasno.
Hm...lupam bezveze, al jesi instalirao onaj cijeli pack od 60MB ili samo driver (47MB)?
Ili ti možda prilikom instalacije nije bila kvačica na AVIVO pa ti ga nije instalirao, jednom mi se dogodilo na XP-u.
Probaj ponovno pokrenut instalaciju, i odaberi Custom instalation (ne Express), pa ćeš u slijedećem prozoru moć točno vidjet koje komponente paketa ti instalira.
Također, na nekim stranim forumima sam pročitao da se ATT, RivaTuner i sliični programi nekad kolju sa avivom, treba ih pogasit i restartat CCC, to je nekima pomoglo.
Ali u svakom slučaju, probaj jednostavno ponovno instalirat driver, samo pregazit ove, bez brisanja.

Atrax je offline   Reply With Quote