View Single Post
Staro 31.08.2009., 16:51   #1839
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor hello! Pregled postova
...meni je apsurd kada vidim da netko tu reklamira 7900 gs koju je platio 1800 kn nekada i sada ih očito više nema pa mu nude recimo 9800 gt u zamijenu no ona je 800 kn pa se netko osjeća pokradenim...realno on je izvrsno prošao..dobio je puuuuunoooo bolju grafičku karticu s novih 24 mj. jamstva, ali ne....on je siroće jadan pokraden.
....
ti si u krivu iako želiš biti pošten.

zaboravljaš jednu poprilično bitnu stvar: ne kupuju se karakteristike proizvoda/artikla već njegova vrijednost u datom trenutku.
umanjenje cijene-vrijednosti protekom vremena? lol. a da, sa druge strane, tražimo kamate od trgovca za vrijeme koliko je naš novac kod njega? gdje to vodi?

ako je netko zaradio novce na robi pred godinu dana, njemu danas prilikom reklamacije zaradu nitko ne oduzima. samo se treba u duhu zakona popraviti artikal ili zamijeniti istim.

ova vedranova inspektorica ima svoje tumačenje, a kako vidim Gilbert5 kaže da baš i nije tako kako je napisano.

osobno mislim da prodavači imaju problema sa uvoznicima koji ne rješavaju reklamacije promptno i na zadovoljstvo kupaca, nego sve troškove prebacuju na same trgovine. a trgovine naravno svoje troškove prebacuju na kupce izbjegavajući zakonske propise. to trgovci mogue riješiti samo promjenom takvih uvoznika ili načina nabave robe.

a izbjegavanje zakona će se riješiti samo prijavama ovakvih slučajeva DI...
mymoon je offline   Reply With Quote