Citiraj:
Autor Alfa_R
e ti meni lijepo reci kome ti nosis pokvareni hardware i koga ti prijavljujes ukoliko dodje do problema sa reklamacijom?
|
Ja nemam problema s reklamacijama jer se pošteno postavim...ja bi u zamijenu za 7900 gs uzeo 9800 gt bez razmišljanja....po meni ja sam dobro prošo jer ja ipak smatram da sam ja svoje novce u tom trenutku mijenjao za nešto drugo i nemam ih više već samo tu pokvarenu 7900 gs koju mijenjam s garancijom za nešto drugo a ne 1800 kn...olabavite malo samo to kažem...činjenica je da smo pokriveni zakonom u potpunosti i nikada ali nikada nećete dobiti lošije nego što ste kupili...
Citiraj:
Autor Alfa_R
Tko kupuje oko 10% vise za reklamacije? Ocito nitko. Ali onda lijepo ispostovati zakon i vratiti lovu zbog neispunjenih uvijeta.
|
Tu je po meni zakon nespretno napisan...tko ga je pisao nije ni čudno...ali to je druga priča....samo treba bit pošten i bok neće te nitko zaje...dobit ćeš bolje nešto će imati za zamijenu što sigurno neće biti lošije...tu bi ja radio frku samo ako bi netko meni mijenjao 4870 vapor-x za neku 4870 običnu bez obzira na cijenu ili bilo šta jer mora biti vapor-x..il tako neke varijante...
Citiraj:
Autor Alfa_R
A jos se sjetimo da u vecini slucajeva oni koriste sva svoja prava do maksimuma - npr 45 dana. Nebi oni rijesavali reklamaciju u tjedan dana da kupac bude zadovoljan..
|
To je bezobrazluk, to se slažem...