Citiraj:
Autor hello!
Prodavači nisu dužni garantirati za proizvod, već ovlašteni servis koji mora postojati ukoliko se neki proizvod uvozi/prodaje u Hrvatskoj. Ovo tvoje stoji jedino ukoliko je Links ovlašteni servis..
|
Kupcu je
prodavac prva reklamacijska tocka. Nista dalje ga, po zakonu, ne mora interesirati. Prodavac ima dalje svoje kanale kako to rijesiti, a na podrucju RH nosilac jamstva je uvoznik / distributer / proizvodjac, ovisi o ugovorima i nacinu nabave robe.
Citiraj:
Autor hello!
Di ti odeš s pokvarenim autom, liku s ljepom frizuricom i odjelom koji ti je prodao auto ili u prvi ovlašteni servis??
|
Mozes obojici.
Citiraj:
Autor hello!
Znači po tebi da bi oni bili osigurani za svaki artikl morali bi uvijek kupiti 2 kom jedan prodati jedan spremiti za svaki slučaj ako se prvi pokvari...pa koliko bi onda komponenete koštale po tebi? Pa tko to radi...
|
Ozbiljne firme to i rade. Ne u omjeru 1:1, vec prema detaljnim statistikama kvarova, vrsti opreme, duzini trajanja jamstva, posebnim uvjetima itd.
Citiraj:
Autor hello!
Da se razumijemo ja isto volim imati prava kada kupujem i dobiti zamijenu ukoliko mi se nešto pokvari a ima garanciju no u granicama normale i poštenja....meni je apsurd kada vidim da netko tu reklamira 7900 gs koju je platio 1800 kn nekada i sada ih očito više nema pa mu nude recimo 9800 gt u zamijenu no ona je 800 kn pa se netko osjeća pokradenim...realno on je izvrsno prošao..dobio je puuuuunoooo bolju grafičku karticu s novih 24 mj. jamstva, ali ne....on je siroće jadan pokraden.
|
Postoje zakonske norme, koje s "moralnim" ili "tehnickim" zakonitostima nemaju nikakve veze.
Citiraj:
Autor hello!
Po meni ono što je romano.cule napisao za diskont 24 zavrzlamu s 1950 grafuljom pravi primjer zajeba kupca ne ove gluposti kojih tu ima koliko hoćeš....
|
Obzirom na marze u IT-u, trajanju jamstva, nepostojanju osiguravateljskih i reosiguravateljskih kanala osiguranja IT opreme i slicno, IT oprema je iznimno podlozna namjernom ili "slucajnom" krivom interpretiranju zakonskih normi.