View Single Post
Staro 30.08.2009., 13:48   #1621
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Stvar je ovakva. Sa najnovijim hotfoxim i patchem bi trebalo raditi bez ikakvih egzibicija, na Visti x64. No ipak problem mi se javljao na Windows 7 x64. Ja sam to napravio ovako:

Instaliraj na čisto 3DMark06 (očisti ostatke starog), te najnoviji patch za njega. Skini OpenAL sa prošlog linka. Ponovno instaliraj OpenAL ali .exe datoteci dodijeli "Windows XP (Service Pack 3)" compability mode. Nakon toga idi u "C:\Windows\System32" i iskopiraj OpenAL32.dll u 3DMark06 folder. Nakon toga makni compatibility mode sa OpenAL installera i ponovno ga instaliraj kao admin.

Ili, probaj ovo: problem je čini se u starom OpenAL installeru koji dolazi sa originalnim .exeom 3DMarka06. Pa bi moglo ići i ovako:

Prvo obavezno pobriši prošle instalacije 3DMarka i/ili OpenAL-a, uključujući njihove foldere, zatim, započni s instalacijom 3DMarka06. Nakon što dođe do instalacije OpenAL-a, klikni Cancel (ne Install). Dovrši instalaciju 3DMarka. Nakon toga jednostavno skini posljednju verziju OpenAL installera sa službenih stranica i instaliraj ga. Nakon toga bi 3DMark trebao raditi. Također u folderu sysWOW64 (nalazi se u root folderu Windowsa) se nalazi još jedan OpenAL installera koji bi mogao riješiti problem, ukoliko sve gore propadne.

EDIT: može i SP2, np

Zadnje izmijenjeno od: Razer. 30.08.2009. u 14:49.
Razer je offline   Reply With Quote