View Single Post
Staro 29.08.2009., 23:30   #1609
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Ajmo kolega, nemoj se bojati, nagazi joj još memoriju i shadere da se razleti zvijer koliko može Što ju štediš?
Bude, bude...ovo je warmUp
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
...

Pusti ih danco, proc je pila
Ne dira to mene...nemreju svi imati i7 i neke bijesne primjerke AMD-a, eh lako onda biti faca u čmark svijetu.

Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Ima solidnu ploču, pa ne vidim razloga zašto ne bi mogao dobiti više od 266HTT-a...A i po pitanju napona ima još lufta. No opet na zraku sumnjam da će moći dobiti više od 3.8-3.9GHz u najboljem slučaju 3D stabilno.

S druge strane, bilo bi ti dobro da nakuriš malo NB frekvenciju, koja je relativno spora trenutno. 2.6GHz pada i na lošijim pločama...
Hmm, primljeno na znanje! Kak sam i rekel ne kužim se još u AMD OC, hvala na savjetu, nisam znal da tolko može nb, ja mislil da mora bit oko 2GHz.

I pitanje, sad mi je na 8x NB znači mogu i vratit na 9x nema frke! A kaj da radim sa HT linkom? Da ga ostavim na 1.6GHz ili da i on ide na 1.8GHz, tj da pratim NB frkvu?

Da dobro si rekel, dobro sumnjaš. Sad je gladiator počel gubit bitku sa odvođenjem topline, ide i do 64°C...na 1.49V
danc00 je offline   Reply With Quote