Citiraj:
Autor Igneos79
ma cekaj malo. Ja sad mogu otici u t-com i reci im dajte mi onaj tamo laptop na 6 mjeseci.
|
Nemožeš.
Citiraj:
Autor Igneos79
Potpisem ugovor, oni mi daju laptop i meni stize uplatnica iducih 6 mjeseci. Ja platim i kraj price. Nije mi jasno zasto to isto ne bih mogao, ali ne za laptop, vec za komponente?
|
Potpisuješ ugovor na pretplatnički odnos, a ne "ugovor o plaćanju kupljene robe u ratama". Osim toga, Bubba je to već rekao.
Citiraj:
Autor Igneos79
Dakle ako nema takve firme koja tako posluje, nema i gotovo. Amen. Mogu se slikat. Ako ima, molim da me uputite na nju...
|
Firma sa takvim načinom poslovanja (plaćanja) ne postoji.
Citiraj:
Autor Igneos79
Lexx, nemoj pametovati, molim te. Potpuno si krive zakljucke izvukao. I situacija u kojoj sam ja nije uopce bitna vec samo ducan koji posluje na taj nacin koji ja zelim.
|
Ako je izvukao krive zaključke onda ti sigurno nije problem otići do banke, dići neki manji gotovinski kredit te ga otplatit kroz 6 mjeseci (ili koliko već)?
EDIT:
Citiraj:
Autor Igneos79
Ahaaa...nisam imao pojma da sa ovom karticom mogu kupovati na rate. Kako to funkcionira tocno? Moram li imati puni iznos tih rata na ziro racunu ili samo jednu? Na koliko rata moze max?
edit: ovdje se ne spominje nikakvo placanje na rate
|
Maestro kartica nije kreditna kartica, dakle ne može se njome kupovati na rate. Također nije vezana uz žiro nego uz tekući račun. Maestro je zamjena za gotovinu u obliku kartice. Osim toga, sve što sam upravo rekao ti piše na linku koji si sam dao -.-