pozzz svima, trebam pomoć. situacija glasi ovako:
prije godinu i pol kupio sam memoriju za kompjutor koju sam platio 500 kn i prije tjedan i pol se pokvarila, međutim jamstvo na nju je 60 mjeseci. odnio sam je u Links na servis u kojem sam je kupio i nakon tjedan dana što je bila kod njih na servisu pristali su je zamjenit za drugu u istom rangu ali za onu koja sad vrijedi 280 kn. opravdavaju se time što je sad cijena te memorije (moje pokvarene) 250 kn i da još moram nadoplatit 30-40 kn za tu novu koju bi mi oni dali jer te moje više nemaju(više se ne proizvodi). sada mene zanima jel oni meni moraju dati memoriju u vrijednosti 500 kn (koliko sam ja svoju platio prije godinu i pol) ili su oni u pravu i ja da bih mogao zamjenit moram im još nadoplatit tih 40 kn?
čitao sam zakono obveznim odnosima i tamo piše da mi moraju vratit plaćeni iznos, ali u Linksu ne žele, već je jedina opcija ta zamjena.
zvao sam udrugu potrošač i kažu da je cijena na računu bog i batina i da mi trebaju vratit novce, zvao sam i državni inspektorat i kažu da im napismeno trebam poslat prijavu (što i hoću) ali ću još jednom otić u links i pokazat im taj članak di piše da su obvezni vratiti novce.
nije sad stvar u 40 kn, hebeš to ali su stvarno bezobrazni tražit me za memoriju koju sam platio 500 kn još da nadoplatim
ima li netko još kakvu preporuku šta da napravim?