View Single Post
Staro 19.09.2004., 18:15   #10
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Originally posted by CatKiller
Tako sam podesio L mostiće pomoću srebra i skapela.

Duroni su po defaultu na 1.5V i 1600Mhz , probao sam ih i OCati i rade na 2Ghz sa defaultnom voltažom, ali ovako mi je draže pošto se uopće ne griju, gore imam 2x19dB glacialtech ventilatora makar mislim bi moglo i pasivno pošto imam dobru cirkulaciju u kućištu. Temperature su sad 33C i 34C, nikad ne prelaze 40, tako kaže sonda, ali hladnjaci su uvijek hladni na dodir.

Što se performansi tiče, oduševio sam se kako sistem može biti živahan dok radim u photoshopu, MAXu i usput kodiram divx, u igrama su mi performanse pale pošto sam imao bartona na 2.2Ghz i nF2.

SMP nije za gejming, ali nećeš se cijeli život igrat ?! Inače bez problema pržim CoD, Diablo 2 i Generals , ostalo ne igram...

Ploča u pravilu traži ECC Registered memoriju, ali neki primjerci rade i sa običnom memorijom (npr. moja bez problema radi sa Kingmax SuperRamom) , pravila nema, moraš probat pa ćeš znat jel ti radi ploča il ne, npr. BDu je proradila tek 10 pločica memorije

Čipset je AMD 760MP , nema USB2.0 i tako neke điđe-miđe ali komp mi se nije smrznuo ili srušio otkad sam ga složio...
Jel se barem zna nešto ,koje ploče mogu obadvije vrste memorije a koje samo Ecc.:confused:
Freek je offline   Reply With Quote